Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Gaming Night - Legend of the Five Rings (Razor's Edge Gaming)

Φίλες και Φίλοι γεια σας και καλώς ήρθατε σε μια (ακόμη!!) βραδιά (ας πούμε) παιγνίων. 

Solitaire
Αφορμή αυτή της ανάρτησης ΔΕΝ είναι ένα 2ωρο κάψιμο Solitaire στο PC μας που (θέλουμε δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε) όλοι μας κάνουμε για να θυμηθούμε τα παλιά. Αφορμή είναι το
Annual Official Tournament του Collectible Card Game (CCG) της Alderac Entertainment Games (AEG), Legend of the Five Rings (L5R) καθώς και η κάλυψη του event από το πρωτοεμφανιζόμενο community Razor's Edge Gaming (Like on Razor's Edge Gaming Facebook Page). (Μα καλά, πως κατάφερα να βάλω τόσα links στον πρόλογο???!!!) 
 
Legend of the Five Rings

Για το game αυτό καθεαυτό δεν θα γράψω πολλά (εώς καθόλου θα έλεγα) καθώς θέλω να πιστεύω οτι μιλάω σε μυημένους, οπότε θα αναφερθώ στο event καθώς και στην κάλυψη αυτού (για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα απο την αρχή!).
Το event έλαβε χώρα στο Stratos Vasilikos Hotel το σαββατοκύριακο που μας πέρασε (9-10/11). Το main event ήταν την Κυριακή με το Annual Tournament του L5R το οποίο και κάλυψε η Razor's Edge Gaming. Οι διοργανωτές (Χρήστος Παληογιώργος και Μανώλης Τραχιώτης) φρόντισαν για τα όλα τα δώρα του Tournament που περιελάμβαναν Promotion και Rare Cards καθώς Boosters από το  τελευταίο Expansion της τρέχουσας έκδοσης. Τέλος η εταιρία (AEG) προσέφερε το δώρο του νικητή (Storyline Price).
L5R Greek Annual Tournament 2013 photos By Razor's Edge Gaming



Οι συμμετέχοντες για τα δεδομένα της εποχής (οικονομική κρίση, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγο Κλασικού Μαραθωνίου αλλά και θρησκευτικά έθιμα - Κυριακή = Εκκλησία) ήταν αρκετοί και το κέφι (που είναι σχεδόν πάντα ανάλογο με το Αλκοόλ, μπύρες από τον Αντώνη και ρακές από τους Κρητικούς συμμετέχοντες) ακόμη περισσότερο.
Όπως είπαμε η κάλυψη του event έγινε από την Razor's Edge Gaming (YouTube channel: Razor's Edge Gaming) από όπου και το video της "τελετής" έναρξης του Tournament:

Νικητής ήταν ο Γιαννάκης Δημήτριος (mitsompatsos).
Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν... καλό (card)gaming! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου