Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Μέσα Μαζικής "Ενημέρωσης" - The Quiz

Το ΔΝΤ έκανε το λάθος και έβγαλε μια έκθεση για την βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους.
Το βασικό λάθος του ΔΝΤ είναι ότι πίστευε ότι έβγαλε ΜΙΑ έκθεση...

Λογάριαζε χωρίς τα ελληνικά μέσα "ενημέρωσης"... όπου το καθένα διάβασε όποια κομμάτια από την έκθεση ήθελε - τo βόλευαν, και προφανώς μόνο αυτά "μετέδωσε".

Και πάμε στο παιχνίδι μας.

Για να σας δω... πόσο καλοί είστε;
Πόσο καλά ξέρετε τα μέσα ενημέρωσης μας;
Βρείτε σε πιο ιστότοπο αντιστοιχεί κάθε επικεφαλίδα τις ΙΔΙΑΣ είδησης, 
αναφερόμενη στην έκθεση του ΔΝΤ για το Ελληνικό χρέος.

Βαθμολογία:

0-2 σωστές απαντήσεις:
Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της Ιστορίας της και εσείς δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε το ότι το ΣΚΑΙ, προφανώς θα έχει την πιο εμετική και φοβιστική επικεφαλίδα! Χρειάζεστε επειγόντως ένα 10ωρο με 2 διαλείμματα για τουαλέτα μόνο σε εναλλαγή ΣΚΑΙ - Μέγκα!

3-4 σωστές απαντήσεις:
Μπράβο σας! Είστε τίμιοι! Έχετε καταλάβει την δυσκολία της εποχής και ενημερώνεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Βέβαια όταν βάζει κάποιο διαφημίσεις και το "γυρνάτε" στο Dancing With the Stars, η αλήθεια είναι ότι επιστρέφετε στην ενημέρωση λίγο πιο αργά από το αναμενόμενο. Παρόλα αυτά έχετε μια σφαιρική εικόνα και μπορείτε να ξεχωρίσετε εύκολα τις μπούρδες του Μπουρδάνου από του Μπορντοσάλτε (μην φάμε και καμιά μήνυση.)

5 σωστές απαντήσεις:
Εδώ και 5 μήνες, δεν έχετε σηκωθεί από τον καναπέ και παρακολουθείτε τις εξελίξεις. Γνωρίζετε τι ώρα κατούρησε ο Βαρουφάκης και τι χρώμα θα είναι η πρώτη γραβάτα που θα φορέσει ο Τσίπρας. Όταν μπαίνουν διαφημίσεις, ενημερώνεστε από τους ιστότοπους, εκμεταλλευόμενοι το laptop που έχετε τοποθετήσει μόνιμα πλέον στην τουαλέτα! Πολλά μπράβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου