Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Α-τιτλο!

Και εκεί που κάθομαι αμέριμνος και απολαμβάνω τις πρώτες μέρες του νέου μας έτους, σκέφτομαι, καιρό έχω να γράψω κάτι στο blog που να μην έχει θέμα και απλά να αραδιάζω λέξεις στην οθόνη, οπότε, γιατί όχι τώρα;

Βγάζω λοιπόν τα παπούτσια, βγάζω και το μπουφάν να αισθάνομαι πιο άνετα, το ξαναβάζω γιατί τελικά έχει λίγο κρύο, μπαίνω στο blog, παίρνω το πληκτρολόγιο και αρχίζω και γράφω. Για να δούμε, θυμάμαι πως το κάνουν αυτό το "χωρίς θέμα".


Οι πρώτες δυο παράγραφοι μου λένε ότι κάτι θυμάμαι και έτσι παίρνω θάρρος και συνεχίζω.

Ξεκινάω με έναν μίνι απολογισμό για την χρονιά που πέρασε λέγοντας ότι το 2015 είχε 71 posts και 16.925 hits και απολογούμαι για το γεγονός ότι είχε μόνο 71 posts. Βρίσκω ένα ωραίο πάτημα να ρίξω το φταίξιμο στο γεγονός ότι είχα πάρα πολύ δουλειά το 2015 και δεν προλάβαινα. Άτιμη δουλειά που μας έχεις φάει τα καλύτερα μας χρόνια και δεν μένει καθόλου χρόνος να κάνουμε αυτά που πραγματικά μας αρέσουν. Κάπου εδώ όμως σταματάω σκεπτόμενος, πάλι για την δουλειά θα μιλήσουμε, ας πούμε κάτι άλλο πια και μου έρχεται στο μυαλό η πολιτική.


Αρχίζω και σκέφτομαι ότι πλέον ζούμε σε μια κοινωνία που ενώ για κανένα μήνα (κάπου εκεί τον Γενάρη) πίστευε ότι επιτέλους πήρε την κατάσταση στα χέρια της και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από εκεί και πέρα (μετά από μια μακράν περίοδο αγώνων - ήττας - ανασυγκρότησης και πάλι από την αρχή), τώρα έχει φάει τέτοια ξενέρα, αφού για ακόμη μια φορά ο αγώνας μετατράπηκε σε ήττα, αυτή την φορά πήδηξε το κομμάτι ανασυγκρότησης, του πηδήξαν το κομμάτι αγώνων και παραμένει εως και σήμερα στο κομμάτι ήττα! Συνειδητοποιώ ότι το κείμενό μου κινδυνεύει να διατηρήσει ένα θέμα για μια ολόκληρη παράγραφο και σπεύδω αμέσως να αλλάξω και παράγραφο και θέμα



Προσωπικά: εγώ καλά, εσείς; (πιο μικρή παράγραφος ever, στα όρια της πρότασης!)

Σκέφτομαι να σχολιάσω τις μουσικές εξελίξεις του κόσμου μας, αλλά τελευταία αυτό θα μοιάζει με την στήλη αμερικάνικης εφημερίδας, που έχει τους θανόντες (obituary!!!), και ευθύς αμέσως βάζω να ακούσω λίγο Bowie να ξεχαστώ!


Κινηματογράφος! ΝΑΙ! Να ένα θέμα που δεν μπορεί να πάει στραβά και κάνοντας αυτή τη σκέψη αρχίζω και επικεντρώνομαι στο τι θα μπορούσε να πάει στραβά σε αυτή την κατηγορία. Μαλακίες, ακόμα δεν έχω πάει να δω το The Hateful Eight του Tarantino, ακόμα δεν έχει πάρει ο Ντι Κάπριο Oscar, ο Sith apprentice στο καινούριο Star Wars είναι πιο φλώρος και από τον Butters από το South Park, η Marvel έχει γαμήσει σχεδόν ότι πιάνει στα "χέρια" της και ο Απρίλιος (Game of Thrones) αργεί ακόμα και με αυτά και με αυτά, "καταστρέφω" ένα ακόμα θέμα!



Σκατά, τι ήθελα και έγραφα... 

Καλά δεν ήμουν εκεί στην δουλειά; Τι θέλω και τα σκέφτομαι; Ας δω λίγο Louis CK να ξεχαστώ:




υγ. Φίλε Β. να σε χαιρόμαστε! Χρόνια σου καλά και να πηγαίνουμε πάντα διακοπές σαν να μην έχει περάσει μια μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου