Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Βαφτίσια (μετονομασία blog)

Όπως έχω καταλάβει εδώ και καιρό αλλά βαριέμαι να το παραδεχτώ, η διεύθυνση του blog μας axelk1983.blogspot.gr είναι λίγο δύσκολη στην απομνημόνευση. Θα ήθελα να πω βέβαια εδώ, ότι η επιλογή του ονόματος αρχικά έγινε ξεκάθαρα και μόνο επειδή κάποιος αλήτης με το όνομα Axel Suarez-Escobar είχε καταλάβει ήδη το όνομα axelk.blogspot.gr (και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι το ήθελε το "k" μετά το "axel").

 
Για αυτό ακριβώς τον λόγο της δύσκολης απομνημόνευσης και κυρίως γιατί βαριόμουν να το παραδεχτώ, αποφάσισα όταν το blog "πιάσει" τα 20.000 hits...
...να το μετονομάσω.


Αυτό μου έδωσε αρκετό χρόνο μεν να ξε-βαρεθώ, αλλά και πάρα πολύ χρόνο δε, να βρω το όνομα το οποίο θα το πω με αποτέλεσμα να καταλήξω να έχω 7 εναλλακτικές (δικές μου αλλά και φίλων και αναγνωστών).

Σήμερα λοιπόν που το blog μας "έπιασε" τα 20.000 hits, εγώ όντας τελείως αναποφάσιστος και μη μπορώντας να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά, πετάω από πάνω την ευθύνη και την ρίχνω σε εσάς.

Ξεκινάμε λοιπόν:

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ!

Ο ΠΡΩΤΟΣ SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ I-PHONE 9 (η γραμμούλα είναι πάνω, άρα 9)!



ΨΗΦΙΣΤΕ TO ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Η ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 20/9!

Όροι διαγωνισμού:

1. Απαγορεύεται ρητά η συμμετοχή στον διαγωνισμό προσώπων που συγγενεύουν σε πρώτο βαθμό με τα μέλη της εταιρίας "Axel_K Α.Ε."
2. Η εταιρία "Axel_K Α.Ε." έχει το δικαίωμα την άρση συμμετοχής κάποιων συμμετεχόντων από την κλήρωση που δεν θέλει ούτε να συμμετέχουν και προφανώς ούτε και να κερδίσουν.
3. Ουδεμία ευθύνη δεν έχει η "Axel_K Α.Ε." σε περίπτωση που το δώρο σας χαθεί, ή κλαπεί, ή είναι χαλασμένο, ή δεν είναι διαθέσιμο.
4. Η κλήρωση θα γίνει στις 20/9 00:00 παρουσία του γαμπρού μου του δικηγόρου.
5. Μέρος στην κλήρωση θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες ακόμα και αν το όνομα που ψήφισαν δεν είναι αυτό με τις περισσότερες ψήφους που στην τελική αν δεν μου αρέσει μπορεί να μην είναι και το όνομα του blog.
6. Καλή σας επιτυχία!

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

Εκ της Διευθύνσεως!

8 σχόλια:

  1. κανω προταση για να κερδισω το υπερδωρο:
    pirtsapidoulas.blogspot.....κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο τις επιλογες ψηφιζω το "λινατσα" γιατι μου θυμιζει την παραδοσιακη ελληνικη εκφραση "ισα μωρη λινατσα"
    Βασιλικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. alekapos.blogspot.gr ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. efxaristw gia tin symmetoxi sas! tha enimerwtheite gia tin ekseliksi tou diagwnismou mas meso graptou minimatos!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ κύριε Άχελ επειδή θα ήθελα να κερδίσω αυτό το υπέροχο επίτευγμα της τεχνολογίας (αν και θα το προτιμούσα κίτρινο) έχω να προτείνω τα εξής
    Θυμωμένο Πορτραίτο: μόλις φτάσεις τα 21.000 hits (που λέτε και εσείς και κοροϊδεύετε εμάς τους ηλεκτρονικά αναλφάβητους) θα σου κάνω μήνυση και θα κερδίσω αρκετά χρήματα για να πάρω διαρκείας στην αεκάρα, θα το κάνω δώρο για το γάμο του Δήμου αφού δε το χρειάζομαι-τα ταξιδιωτικά περιστέρια τις περισσότερες φορές κάνουν πολύ καλή δουλειά και θα έχω και για 2 μέρες blogg
    φερέφωνο: με μένα δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά τα μπλεξίματα με το νόμο είναι σίγουρο ότι δε θα τα αποφύγεις. με τέτοιο όνομα σύσσωμη η αντιτρομοκρατική θα παρατήσει την ανούσια παρακολούθηση του ξηρού (3 μέρες τώρα τρώει σουβλάκια και λέει ιστορίες από το στρατό παρακολουθώντας στη νέριτ αγώνες στίβου που έγιναν κάπου στο χειμώνα κάπου στην ευρώπη), τη βαρετή παρακολούθηση του Σαμαρά μόνο με το Θεό μιλάει και θα ψάξει να βρει αν αποτελείς τη νέα απειλή η είσαι μία από τα ίδια. Από την άλλη όλα τα γκρουπούσκουλα ( σ.σ.ομάδες ,παρέες, άτομα που εκπροσωπούν υπαρκτά και ανύπαρκτα ρεύματα της αριστεράς, θεωρώντας ότι κατέχουν τη φόρμουλα για την επανάσταση ) θα στην πέσουν για να δουν αν είσαι καλά διαβασμένος, αν ξέρεις τα μυστικά της καλής αφισοκόλλησης και αν είσαι έτοιμος να θυσιάσεις τις μικροαστικές σου συνήθειες και να γίνεις ένας καλός κομμουνιστής
    θα έγραφα και άλλα, αλλά έχω να ανοίξω και ένα μαγαζί. Σ ευχαριστώ εκ το προτέρων γιατί είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσω (να κάνουμε κάτι με το χρώμα-κίτρινο) και σου προτείνω να κάνεις ένα διαγωνισμό για προτζέκτορα (που μου κάηκε), για ένα καζανάκι (που μου χάλασε) και για 2 κιλά λευκό χρώμα+αστάρι (που τα χρειάζομαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Agapite kyrie, I alitheia einai oti mperdeftika arketa me to makroskelestato sxolio sas kai xairomai gia ayto! Ayto pou katalava einai oti pleon ta dwra ginane perissotera (projectoras, astari-mpogia, ydravlikes ypiresies KAI diarkeias gia tin aekara) kai oti to I phone tha einai kitrino (erwtisi: kitrini thiki pianete ??)! Eytyxws pou I klirwsi tha ginei parousia tou gamprou mou tou dikigorou giati an synypologiseis to dwro gamou (eytyxws pou mou to thymises!) den vgainoume me tipota! Tha ithela na apofygw to sxoliasmo twn kakentrexwn sxoliwn peri Sava Ksirou, souvlakiwn, Samara, evriteris kai stenoteris aristeras (pasok), theou kai kyriws peri taxydromikwn peristeriwn kai na ypothesw 2 pragmata: to oti ayta ta sxolia den epireasan tin teliki sas epilogi tou onomatos tou blog kathws kai to oti den paramelisate tin psifo logo tou oti "exeis na anoikseis kai ena magazi"... efxaristw gia tin symmetoxi sas! kali sas epityxia ston diagwnismo!

      Διαγραφή